Brandstoffen

Brandstoffen 

 

 

Benzine

 

U vindt bij ons Eurosuper 95 (ongelode bezine, 95 octaan) en Superplus 98 (ongelode benzine, 98 octaan). Onze benzine voldoet aan de norm NBN EN 228

 

 

Diesel

 

Power levert hoogwaardige diesel, geschikt voor elk type dieselmotor. Ook koude winters zijn geen probleem: met onze diesel rijdt u onze probleemloos tot -20°C.

 

 

 

            Voldoet aan de norm NBN EN 590

 

                Zwavelgehalte van maximum 50mg/Kg 

 

                Cetaangetal van minimum 51

 

 

 

Onze benzine en diesel bevatten multifunctionele additieven die uw motor beschermen:

 

 

 

                 Optimale verbranding, dus betere prestaties

 

                 Verlengde levensduur van de motor

 

                  Bescherming tegen corrosie en roest

 

                  Lagere uitstoot 

 

                  Geen schuimvorming tijdens tanken

Smeermiddelen

 

 

Power staat garant voor hoogwaardige smeermiddelen, vetten en oliën voor industrie, transport, landbouw, lucht- en scheepvaart en garagehouders.


AdBlueMet AdBlue vermindert u de CO2- uitstoot van uw voertuig aanzienlijk. AdBlue is een gifvrije ureumoplossing die speciaal ontwikkeld werd om uitlaatgassen te behandelen.

Adblue wordt vermengd met de uitlaatgassen alvorens die door een speciale katalysator te gaan. Zo worden de gassen afgebroken tot schadeloos water en stikstof.

Winterproducten

 

 

Power Lave Glace is een ruitensproeiervloeistof voor winter én zomer. Power Lave Glace verwijdert doeltreffend insecten, vet en vuilaanslag en zorgt zo voor altijd heldere autoruiten. Het is ook een uitstekend antivriesmiddel tijdens de winter. Beschikbaar in geconcentreerde vorm of gebruiksklaar.


Power de-icer is een snelwerkende en efficiënte ruitontdooier. Het verwijdert zeer snel en blijvend ijs en sneeuw van ruiten en buitenspiegels, waardoor u bijna onmiddellijk kunt vertrekken zonder uw motor te laten draaien of een ijskrabber te gebruiken. Power de-icer voorkomt ook herbevriezing en is volkomen inert voor lak en rubbers. Wordt geleverd in een verstuiver.


Power Cosyl is een motorkoelvloeistof, die het koelsysteem van motoren niet alleen langdurig tegen bevriezing beschermt (tot -38°C), maar door zijn speciale toevoegingen ook bijzonder geschikt tegen corrosie. Power Cosyl wordt toegepast in zowel benzine- als dieselmotoren, voor gesloten en open koelsystemen. Gebruiksklaar geleverd